8 comments on “Gastenboek

 1. Anoniem

  Lieve Ken,
  Een jonge moderne jongen met een ziel en geest die je mee terug neemt in de tijd. Hij laat je genieten van muziek waarvan je niet wist dat je het mooi zou vinden. Hij is verhalend en grappig en hoort thuis op het podium.

 2. Eugene Jongerden

  Ik heb vanavond van je optreden genoten, beste Ken, in de kapel van de begraafplaats Buitenveldert.
  Een mooie avond Wim Sonneveld, juist bijzonder omdat Wim op deze begraafplaats begraven ligt.
  Ga zo door!
  pastoor Eugene Jongerden

 3. Marinette

  Dag ken,

  Ik heb je website bekeken en hij is heeeeeeeeeeel erg leuk, net zo als jij bent !!!! Top. Veel succes in de toekomst. Liefs Marinette

 4. Dirk Bakker

  Hallo Ken,
  Ik heb je gisterenavond, 9meij.l. voor het eerst mogen zien optreden als gastheer/entertainer, bij de Relatieavond van Unive. En ik kan er heel kort over zijn, ik heb van je genoten! vooral na de pauze, met het optreden samen met de Dickninger Geuzen was je op je best wat mij persoonlijk betreft. Het samen zingen was picobello, maar ook het aan elkaar praten tussen het zingen was geweldig, met hier en daar een leuke kwinkslag tussendoor. Ik denk dat er tijdens de repetitieavonden van de Geuzen nog vaak over jouw gesproken zal worden, je hebt er in ieder geval een fan bij gekregen. Het ga je goed in je verdere loopbaan als artiest bij je optredens, en ik geloof echt dat Nederland nog van jouw gaat horen in de toekomst. Het ga je goed.

 5. Merlijn

  Wat een geweldig filmpje Ken! Mijn werkgever en ik! Ik ben fan.

 6. Marijtje

  Wat een prachtige site en wat ben je toch een heerlijke vent. Ik krijg een lach op mijn gezicht en kom snel bij je langs in Amsterdam voor een heerlijk kopje thee!

 7. Gwendolynn

  Hele mooie website Ken!
  Je bent goed bezig… ga zo door!

Leave Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.