Kleinkunst en de rest

Een voorstelling met Nederlandse kleinkunst

Ken maakt op geheel eigen wijze een voorstelling met het werk (liedjes én conferences) van voornamelijk Wim Sonneveld, maar ook met ander repertoire uit bijvoorbeeld ‘Ja Zuster, Nee Zuster’, ’t Schaep met de vijf Pooten’ en nog vele andere liedjes. Van Ramses Shaffy tot Johnny Jordaan, van Louis Davids tot nationaal- en internationaal musicalrepertoire.

Zingende ijscoman

Kleinkunst in de zomer. In samenwerking met Huberts’ IJssalon uit Meppel komt Ken met de ijscowagen op locatie. Ken zingt dan de mooiste liedjes en hij deelt de heerlijkste ijsjes uit.

Gastheer, presentator

Ken kan bij verschillende gelegenheden worden ingezet om de avond op geheel eigen wijze presenteren. Of het nu gaat om een klassiek concert – welke hij in Steenwijk op verzoek als ‘buurman van Mozart’ eens presenteerde –, een dichtwedstrijd of een bijeenkomst, Ken is van alle markten thuis. Er is Ken altijd verteld dat hij duidelijk moest articuleren en dat komt hem bij het presenteren goed van pas. Ken nodigt u van harte uit om samen met hem tot een goed voorbereid geheel van uw avond te komen!

Butler

Mensen die Ken al wat langer kennen zij er lang van overtuigd: er schuilt een echte butler in Ken. Hij is dan ook al meerdere malen gevraagd om een dagje ‘butler te spelen’. Dat kan natuurlijk serieus, maar ook op ludieke wijze. Neem de dame die 65 werd en haar laatste werkdag in gezelschap van een butler doorbracht. Alles werd voor haar gedaan. De koffie werd gehaald, collegae die afscheid kwamen nemen kregen een kopje koffie en een appelpunt. Zelfs naar de kopietjes hoefde ze niet om te kijken, haar butler deed werkelijk alles voor haar.

Sinds enige tijd houdt Ken zich ook bezig met etiquette en daar maakt hij tijdens zijn voorstelling dan ook dankbaar gebruik van. Tussen de liedjes en de conferences door vliegen er af en toe wat nuttige etiquettetips door de zaal.

Ken als typetje

Van jongs af aan verzamelt Ken al spulletjes waarvan hij dacht ‘Ja, dat kan ik later nog wel eens in een voorstellen gebruiken’. Hij heeft zelfs oude haarkrullers en een stewardessjas van de KLM in de kast hangen. Als u de verkleedkist van Ken eens open mocht maken dan vliegen de kostuums, hoedjes, brillen, wandelstokken en allerlei andere kleine rekwisieten u om de oren. Op een beurs heeft Ken onlangs drie verschillende personen gespeeld. Eerst als butler om de mensen welkom te heten bij de voordeur. Daarna was de dokter aan de beurt om mensen advies te geven over hun gezondheid. En als oud dametje vertelde Ken de meest koddige verhalen. Bij een informatieavond van een universiteit is Ken al eens als professor verschenen en vertelde hij verhalen over de hedendaagse jeugd, een conference die hij voor de gelegenheid geschreven had.